Děkujeme za Vaši návštěvu na webu Kudrnaté vlasy, těší nás Váš zájem! Ochranu Vašich soukromých údajů bereme vážně a chceme, abyste se při návštěvě našich internetových stránek cítili dobře. Ochrana Vašeho soukromí při zpracování osobních údajů je pro nás důležitou záležitostí.

Zákonné zpracování

Při zpracování osobních údajů zákazníka se jakožto správce zavazujeme řídit zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Zpracovatelem osobních údajů je podnikající fyzická osoba Karolina Srncová, Devonská 1000/3, 152 00, Praha 5 – Hlubočepy, IČO: 07803826.

Veškeré osobní údaje jsou považovány za přísně důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.

Zpracovávané údaje a jejich účel

Osobní údaje jsou zpracovány v rozsahu: jméno, příjmení, pohlaví, e-mailová adresa, dodací/fakturační adresa (ulice a číslo orientační, město, PSČ), telefon, IČO, DIČ, název firmy, heslo, IP adresa, za účelem registrace do databáze zákazníků správce.

Vyplněním registrace zákazník souhlasí se zařazením a zpracováním všech vyplněných osobních údajů uvedených v přihlášce, jakož i dalších údajů poskytnutých při vzájemném obchodním styku či v souvislosti s účastí ve věrnostním programu.

Osobní údaje zákazníka jako je jméno a příjmení, adresa (dodací i fakturační), kontakt e-mailový i telefonický jsou potřebné pro realizaci obchodní transakce, dodání zboží, k marketingovým akcím zaměřeným na zlepšení nabídky pro konkrétní uživatele dle zadaných údajů a k adekvátním odměnám ve věrnostním klubu na základě vyplněných informací. Telefonní číslo může být použito i v rámci krizové komunikace jako je informování o stáhnutí špatné šarže výrobku z oběhu apod.

Souhlas se zpracováním lze vždy upravit zasláním žádosti na e-mail: info@kudrnatevlasy.cz.

Kvalita údajů

Zákazník je povinen své osobní údaje (ať již sdělené při registraci, v rámci svého uživatelského účtu, při objednávce provedené z webového rozhraní obchodu či jinak) uvádět správně a pravdivě a je povinen bez zbytečného odkladu informovat správce o změně svých osobních údajů. Změny v osobních údajích lze sdělit správci buď prostřednictvím svého uživatelského účtu, nebo oznámením změn osobních údajů na adresu správce info@kudrnatevlasy.cz.

Zákazník má vůči správci zejména právo na:

  1. přístup k osobním údajům, které se ho týkají vč. poskytnutí kopie zpracovávaných osobních údajů. Správce má právo za poskytnutí druhé a další kopie zpracovávaných osobních údajů požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující administrativní náklady nezbytné na poskytnutí informace.
  2. opravu nepřesných osobních údajů, které se ho týkají,
  3. výmaz osobních údajů, které se ho týkají (právo být zapomenut),
  4. omezení zpracování údajů, které se ho týkají,
  5. vznesení námitky proti zpracování osobních údajů, které se ho týkají,
  6. přenositelnost údajů, které se ho týkají, k jinému správci,
  7. odvolání souhlasu se zpracováním osobních údajů, aniž by takovým odvoláním byla dotčena zákonnost zpracování založená na souhlasu uděleném před jeho odvoláním,
  8. podat stížnost u dozorového úřadu (Úřadu pro ochranu osobních údajů),
  9. oznámení porušení zabezpečení osobních údajů, jsou-li pro toto oznámení splněny zákonné podmínky, zejména hrozí-li vysoké riziko pro práva a svobody subjektu údajů.

Při uplatňování svých práv je zákazník povinen kontaktovat správce buď prostřednictvím svého uživatelského účtu, nebo oznámením na adresu správce info@kudrnatevlasy.cz.

Transparentnost a právo na informace

Požádá-li kupující o informaci o zpracování svých osobních údajů, je mu prodávající povinen tuto informaci předat. Prodávající má právo za poskytnutí druhé a další kopie zpracovávaných osobních údajů podle předchozí věty požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace.

Karolina Srncová jako zpracovatel je také povinen informovat zákazníky a členy věrnostního programu o úniku osobních informací, jestliže jim hrozí vážné riziko.

Odpovědnost

V souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, je za zpracování osobních údajů zodpovědná Karolina Srncová jako správce.

Doba, po kterou jsou údaje uchovány

1.Osobní údaje zpracováváme za účelem plnění smlouvy po celou dobu vyřizování objednávky, včetně jejího zaplacení a doručení zboží. Ze zákona následně uchováváme některé údaje obsažené v účetních dokladech.

2. Obchodní sdělení jsou zasílána uživatelům po celou dobu, po kterou trvá souhlas s jejich zasíláním. V případě zákazníků jsou obchodní sdělení zasílána do doby, než dojde k odhlášení jejich odběru, případně do doby, než je vznesena námitka proti zpracování Vašich údajů za tímto účelem. Nejdéle jsou však obchodní sdělení zasílána po dobu 10 let. Poté Vás požádáme o udělení nového souhlasu.

3. Údaje získané pro marketingové účely prostřednictvím cookies zpracováváme po celou dobu trvání souhlasu s používáním cookies, tj. po dobu, kdy ukládání cookies povolíte ve svém prohlížeči, případně do doby, než je vznesena námitka proti zpracování Vašich údajů za tímto účelem.

4. Další zpracování osobních údajů nad rámec uvedených lhůt provádíme pouze v případě, že je to nezbytné pro splnění povinností vyplývajících z právních předpisů, které se na nás vztahují.

Soubory cookies

Pro získávání dat o používání webové stránky, případně pro získávání informací o demografických údajích uživatelů, používáme soubory cookies. Cookie je drobná textová informace, která může být uložena ve Vašem prohlížeči. Cookie využívá mimo jiné i nástroj Google Analytics. Cookie využíváme také pro textovou a grafickou inzerci v síti dodavatelů třetích stran. Uživatelé se mohou odhlásit od příjmu souboru cookie dodavatelů třetích stran na odhlašovací stránce organizace Network Advertising Initiative (NAI) zde: http://optout.networkadvertising.org/.

Online marketing

Pro online inzerci využíváme kromě jiného také reklamní sdělení zacílená na základě předchozích návštěv uživatelů, dle minulého chování či některých demografických údajů (dále jen „remarketing“). Poskytovatelem remarketingu jsou společnosti Google Ireland, Ltd. a Seznam.cz, a.s. Naše textové a grafické reklamy se zobrazují v síti partnerských webů společnosti Google Ireland, Ltd. a v obsahové síti společnosti Seznam.cz, a.s. Pro službu remarketing je využita cookie třetí strany. Uživatelé se mohou odhlásit od používání souborů cookie společností Google na stránce Nastavení reklam společnosti Google: https://adssettings.google.com/authenticated?hl=cs. Odhlásit se z reklam společnosti Seznam.cz můžete na této stránce: http://www.imedia.cz/

Přihlášení k newsletteru

Při zpracování osobních údajů zákazníka se jakožto správce zavazujeme řídit zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Zpracovatelem osobních údajů je podnikající fyzická osoba Karolina Srncová, Devonská 1000/3, 152 00, Praha 5 – Hlubočepy, IČO: 07803826.

Za účelem zasílání pravidelného informačního newsletteru s novinkami a obchodními sděleními budou osobní údaje zpracovány v rozsahu: e-mailová adresa, a to do odvolání souhlasu s jejich zpracováním.

Při zpracování osobních údajů zákazníka se jakožto správce zavazujeme řídit zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Zákazník má právo kdykoliv odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů (čl. 7 odst. 3 GDPR), právo požadovat přístup ke svým osobním údajům (čl. 15 GDPR), právo na jejich opravu (čl. 16 GDPR) nebo výmaz (čl. 17 GDPR), právo na omezení zpracování (čl. 18 GDPR), a vznést námitku proti zpracování (čl. 21 GDPR), dále má právo na přenositelnost těchto údajů k jinému správci (čl. 20 GDPR), jakož i právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, máte-li za to, že naše společnost při zpracování osobních údajů postupuje v rozporu s GDPR (čl. 77 GDPR).

Změny v osobních údajích lze sdělit správci buď prostřednictvím svého uživatelského účtu, nebo oznámením změn osobních údajů na adresu správce info@kudrnatevlasy.cz. Z odběru emailové komunikace se můžete kdykoliv odhlásit s pomocí odhlašovacího odkazu uvedeného v patičce každého emailu.