U kadeřníka jsem byla 2x a jednou jsem šla pouze na barvu v praze. Kadeřnice mi na klín položila kartáč a řekla mi, ať se rozčešu. No samozdřejmně mi to moc nešlo, tak se do toho pustila ona a přišla jsem tak o spousty vlasů. Celkově to byl strašný zážitek za který jsem nakonec platila 6.000,-.
Nezná někdo nějaké kadeřnictví v Praze (či středočeském kraji), kde se specializují, nebo aspoň částečně ví, jak pracovat s kudrnatými vlasy?
Dobrý deň, ja by som sa chcela opýtať či v Prahe existuje kaderníčka, ktorá sa špecializuje na kudrnaté vlasy, strihanie, cgm, barvenie. V brne existuje Okénko a Kudrnka z okénka, ale nerovia cez víkend a dochádzať je kvôli práci ťažsie. Vopred ďakujem za typy! Adriána
Fakt mě baví, jak je tohle téma otevřené a lidi si tu můžou přát nové nápady nebo motivy. Rád zkouším něco nového, ať už jde o koníčky nebo o relax po práci. Mezitím mě taky chytly hry – narazil jsem na pár super věcí na casina na CeskeOnlineCasina.com, jestli máš rád zábavu s trochou adrenalinu. Líbí se mi, že podobné diskuze rozšiřují obzory a přinášejí inspiraci z různých směrů. Tak pojďme dál vymýšlet nové nápady, čím pestřejší to bude, tím líp!
Gratuluji! Při výběru platformy s mobilní aplikací se vždy dívám hlavně na praktičnost a skutečné možnosti využití v mobilu. Nedávno jsem narazil na zajímavý přehled, kde jsem si mohl stránku s aplikací a hned pochopit, jak fungují interaktivní funkce a zábavní obsah přímo v telefonu, aniž by se tím přerušila plynulost používání. Líbí se mi, že aplikace nabízí plný přístup k živému obsahu, aktuálním informacím v reálném čase i různým herním prvkům, a to bez zbytečných omezení. Rozhraní je přehledné, vše běží svižně a správa účtu, platby i další nastavení jsou intuitivní. Pro někoho, kdo chce využívat digitální služby nebo zábavu odkudkoli, je takový mobilní formát podle mě klíčový a stojí za pozornost.
I’ve been scouting for a reliable place to track odds lately, and I finally stumbled upon mn-bizbet.com/en/ which actually provides a localized experience in Mongolia without that annoying lag you get on international servers. The real "secret sauce" here is their lightning-fast live update feature that seems to beat the television broadcast by a good couple of seconds, giving you a genuine edge when you're trying to lock in a value bet before the lines shift; if you want a professional interface that feels tailor-made for local players, this is definitely the link to keep open during the next match.
Jsem ve vlnach prvnička a tak nemám porovnaní, ale osobne bych rekla, že je gel velmi lehký a stačí ho málo. Udela opravdu hezké neslepene vlny. Mne zatím vydrží tvar jen dva dny, ale podle me jeste nejsou moje vlasy doatatecne hydratovane.
Mě bohužel nevyhovuje. Silně tuží, ale vlasy jsou po něm extrémně suché.
Milá Kamilo, děkujeme za zpětnou vazbu. To mne moc mrzí, že Vám Giovanni gel nesedl. Víte, on obsahuje sójový protein, který poměrně silně zpevňuje vlas. Pokud si Vaše kudrny právě žádají hydrataci, určitě by pomohlo dát pod gel příště nějaký leave-in (bezoplachový přípravek), který neobsahuje žádný protein. Tím vysušující efekt gelu oslabíte a zůstane Vám právě ta silná fixace. ;)
Pokud bychom ještě mohli s něčím poradit, napište nám na karolina@kudrnatevlasy.cz Rádi pomůžeme!
Srdečně
Karolina z Kudrnatých vlasů ❤️
Příjemný kondicionér, který jsem už v minulosti kupovala. Asi potřebuji ještě víc hydratace. Moje vlasy se teď chovají jinak. Rozhodně ho ještě zkusím.