Slovníček a seznam zkratek | Curly Girl forum

Slovníček a seznam zkratek

• Aktivátor produkt, který umí povzbudit kudrnatý nebo vlnitý vzor vlasů >> viz článek ZDE  |  nabídka aktivátorů ZDE

Clarifying šampon šampon sloužící k hloubkovému čištění vlasů >> viz článek ZDE  |  nabídka clarifying šamponů ZDE

Cowash, cowashing – mycí kondicionér, který spojuje čistící schopnost šamponu s hydratační silou klasického kondicionéru >> viz článek ZDE  |  nabídka cowashů ZDE

Final Wash – hloubkové očištění vlasů na začátku Curly Girl metody sloužící k odstranění usazenin z konvenční kosmetiky >> viz článek ZDE

Chelátový šampon nejvyšší kategorie hloubkově čistícího šamponu, která si poradí i s usazeninami z tvrdé vody >> viz článek ZDE  |  nabídka chelátových šamponů ZDE

Leave-in bezoplachový kondicionér, který nanášíme po mytí >> viz článek ZDE  |  nabídka leave-inů ZDE

Plop zabalení mokrých vlasů do látky, která z nich odsaje vlhkost >> viz článek ZDE

Poréznost vlasů otevřenost vlasů vnějšímu prostředí >> viz článek ZDE

Squish to Condish – technika mytí, při níž jsou vlasy mačkány spolu s vodou a kondicionérem >> viz článek ZDE

Máte pojem nebo zkratku, kterou chcete přidat? Napište ji do komentáře! 😉

• I had an excellent experience with this academic. The website was user-friendly, making it easy to place my order quickly. For anyone who struggles with deadlines or needs reliable assistance with academic writing, I can confidently recommend Essayshark. The writer was professional, attentive, and followed all my instructions carefully, delivering a well-researched and polished paper. Communication throughout the process was smooth, and I felt confident that my requirements were fully understood. The option to request revisions added extra reassurance, and the final paper arrived on time, meeting all my expectations.

• Tenhle slovníček mi před lety fakt pomohl dát si dohromady chaos kolem kudrnaté péče, protože bez pochopení pojmů jako poréznost nebo rozdíl mezi clarifyingem a chelátem člověk tápe a dělá zbytečné chyby. Díky Final Wash jsem konečně pochopila, proč mi produkty najednou přestaly fungovat, a Squish to Condish mi změnilo práci s kondicionérem víc než jakýkoli nový krém. Možná by stálo za to přidat pojem „proteinová rovnováha“, protože přebytek proteinů umí vlasy ztvrdnout stejně jako jejich nedostatek je unaví. Když si dělám poznámky k rutině nebo si ukládám články, hodí se mi je mít pohromadě, klidně upravené přes https://pdfguru.com/cs, aby se v tom dalo vyznat. Tahle metoda není o hromadění produktů, ale o pochopení souvislostí a pozorování vlastních vlasů.

Chcete-li odpovědět na toto téma, je potřeba přihlásit se!