Nové Kudrnaté vlasy. Jak se Ti líbí nová podoba eshopu, a co bys udělala jinak? | Kudrnaté vlasy

Nové Kudrnaté vlasy. Jak se Ti líbí nová podoba eshopu, a co bys udělala jinak?


  • Tak jak se vám líbí naše nové království, CURLY GIRLS? 💖

    Co oceňujete, a co vám tu v tuto chvíli nejvíc schází? ;-)



  • Dobrý den,

    potřeboval bych nutně něco vyřešit s manželkou, jak ji odsud dostanu na cca 20min?

    Předěm děkují za odpověď.

     


  • Zdravím Vadime,

    cítím s Vámi - to předně.

    Je zapotřebí manželce říci, že se domníváte, že jste v protilehlém koutě bytu našel něco, co vypadá jako zapomenutý Kinky-Curly Custard. Jestli tu pixlu teda máte vyhodit, nebo cojako když dete s odpadkama. Případně hmotu nasimulovat. Stačí rozmíchat lněný gel (který určitě vlastní) s haribo medvídkem.

    Mnoho zdaru!


  • Dobrý den,

     

    nové stránky jsou úžasné! Líbí se mi všechno, držím palce s rozjezdem fóra:)

    Nicméně mám malý zlepšovací návrh - v každém otevřeném okně znovu odklikávám, že "nepotřebuji" dostávat vychytávky (potřebuji! ale už jsem jednou přihlášená). A jak se ten script spustí s drobným zpožděním po načtení stránky, často na to kliknu omylem, když chci klikat na navigaci. Tak jen kdyby to šlo sebrat jednou do cookies, že dotyčná zareagovala, a pak už neukazovat:)

    Díky,

    Veronika


  • Ja velmi velmi ocenujem ze sa da zasielat aj do inych krajin..zijem v Rakusku a strasne mi tu chyba takyto e-shop...tomuto sa ziadny iny nevyrovna takze dakujeeeeeeeem 😘😘😘


  • Tento eshop miluji, jsem zde loajální zákazncí, ale zrovna teď se trápím otázkou, kde se nechat ostříhat...bylo by možné zde zavést takovéto téma? Doporučení kadeřnictví, kde umí sestřihy na vlnité a kudrnaté vlasy? Možná je to hloupost, ale tato stránka je jediná, která mě napadla jako možný zdroj pro kudrlinky :) 


Chcete-li odpovědět na toto téma, je potřeba přihlásit se!