Ať rostou! – Tipy a vychytávky pro růst vlasů 🔝 | Kudrnaté vlasy

Ať rostou! – Tipy a vychytávky pro růst vlasů 🔝


  • 🔝🔝🔝



  • Zdravím, přicházím s dotazem ohledně růstu vlasů. :)

    CGM používám už přes dva roky a moje vlasy jsou krásně zakroucené, lesklé a dokonce i rostou, ale je tu jeden problém, roustou totiž jen vpředu a ze stran.. vzadu je mám stále stejně krátké a nevím co s tím... Příjde mi, jako kdyby se lámaly, ale nechápu proč... nemáte nějakou radu prosím?

    Děkuji 

    Marie


  • Dobrý den, prosím vás o radu. Může pomoci něco z těchto rad https://www.rajvlasu.cz/rust-vlasu/ na rychlejí růst vlasů? Vitamíny, bylinky přípravky nebo nějaké ty babské rady? vůbec netuším kde zaačíít ttak bych ráda veděla co může pomoct. Nerada bych vyhazovala tisíce za nějaké přípravky a šampony, které nebudou fungovat, vítte cco myslím :/ a děkuji


  • Ahoj holky,

    potřebovala bych poradit. Věnuji se teď kvalitě svých vlasů a proto jsem začala s CGM metodou, nicméně je předemnou dlouhá cesta. Zároveň nevím zda jste zaznamenaly nárůst popularity olejových zábalů, které podporují růst vlasů. Jedná se o deepoiling na pokožce hlavy s následným masírováním a poté i oiling vlasových délek, kdy pro tyto dvě části jsou vhodné jiné oleje. Chtěla bych vědět, jestli jste se některá z vás nevěnovala zdraví vlasové pokožky? A kdyžtak jestli máte tip, jaké oleje jsou vhodné pro vlasovou pokožku vln 2B-2C s jemnými vlasy a vysokou porézností?

    Díky, ať rostou!


Chcete-li odpovědět na toto téma, je potřeba přihlásit se!