Aktivátor používám současně i jako gel, protože mé velmi jemné vlasy B-C jsou pro něj ideální. Je lehoučký a tím jsou mé kudrliny nadýchané a vypadají velmi svěže. Za mě super na velmi jemné vlasy
Super,doporučuji,!zatím jsem neměla lepší
Děkujeme, Šárko! Jsem moc ráda, že jste s Pretty Curly Girl gelem spokojená. Však letos v létě u nás na eshopu slaví už 7. sezonu, a to není málo. :)
Těšíme se na Vaši další návštěvu!
Karolina z Kudrnatých vlasů ❤️
Perfektní, jsem spokojená a doporučuji.
Zdravím Nikolo, děkujeme za pozitivní recenzi a doporučení! Jsme rádi, že jste s rozprašovačem spokojená, pravda je, že ve světě CGM člověk často nechtěně vyrobí tašku plastového odpadu, než najde něco skutečně funkčního. :)
Těšíme se na Vaši další návštěvu a přeji, ať se to kroutí!
mým vlasům moc vyhovuje, hydratuje ale nezatěžuje
Děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, Luci! Jsme rádi, že jste našla lehce hydratačního pomocníka, který Vám vyhovuje. V tom bývá Giovanni ve své kategorii nenahraditelný.
Ať se Vám daří a těším se zase někdy na viděnou!
Po první aplikaci přišlo zklamání, vždyť to nic nedělá. Namačkala jsem ho do vlasů, byly kudrlinky, ale čekala jsem asi něco jiného, víc 😀. Jenže se ty kudrlinky vyvíjely postupně dál a za pár hodin byly krásný. A krásný vydržely do dalšího mytí. Stačilo jen ráno promačkat mokrýma rukama a znovu dostaly řád. A bonus, žádné tvrdé slepené vlasy. Tomu říkám Top produkt 👍.
Milá Zuzko, teď jste mne rozesmála, to je úplně klasický příklad toho, že v CGM trpělivost kudrny přináší... :) Jsem ráda, že Vás Original Sprout gel nakonec přesvědčil a že už se to hezky kroutí. :)
Těším se na další setkání!