Jaký mám typ vlasů? | Curly Girl forum

Jaký mám typ vlasů?

• Na tomto místě se můžete poradit, pokud si nejste jisté typem svých vlasů. 😇

Malé opakování Curly Girl metoda ctí dělení vlasů podle Andreho Walkera na devět různých typů.

• Tři typy (2 VLNY 3 KUDRNY 4 AFRO VLASY)
    • a v rámci každého pak tři podtypy (A, B, C).

Číslujeme vzestupně, podle toho, jak moc se to kroutí.

typy kudrnatých vlasů

Detailněji vše popisuji v tomto článků >> Typy kudrnatých vlasů (a proč je dobré znát ten svůj)?
    V zásadě ale:

- pokud se vlasy začínají vlnit od uší a níž, máš typ 2 A nebo B (vlny)

- typ 2C = vlnokudrny – vlní se od hlavy, ale nejsou to úplné prstýnky

- typ 3 = kudrny (klasické prstýnky)

- typ 4 = afro vlasy (průměr je užší než na tužku“)

Čím vyšší typ vlasů, tím více budou chtít hydratace (nejvíc afro vlasy). A čím nižší typ vlasů, tím důležitější je zpevnění stylingem (nejvíc opory potřebují vlny). S těmihle obecnými poučkami ale dovede pěkně zamíchat síla vlasů, díky které může být pak všechno trochu jinak. 🤭

Poměrně často můžeš najít více typů vlasů na jedné hlavě. Pokud tak jako já patříš k těmhle šťastlivcům, jásej, neb tu máme na péči o takové vlasy speciální vlákno.

A teď – Kdo chce poradit? Prosíme o foto... 📷😉

• Zdravím, chci se zeptat, jak zafixovat vlnité vlasy po vyfoukání difuzerem, aby vydržely pohromadě?

• Můj první dojem z této platformy byl opravdu pozitivní. Přehledné rozhraní, rychlé načítání her a možnost hrát v českých korunách výrazně usnadňují zážitek. Oceňuji širokou nabídku titulů, od klasických automatů po živá casina, a štědré bonusy pro nové hráče. Podpora v češtině je rychlá a efektivní, což hodně pomáhá při řešení menších problémů. Celkově hodnotím tuto službu jako velmi kvalitní herní platforma pro Čechy, kde bezpečnost, rozmanitost her a pohodlí jdou ruku v ruce s atraktivními odměnami. Rád se sem vracím a doporučuji všem, kdo hledají spolehlivé zahraniční online.

• Krásný večer, píšu protože si nevim rady se svými vlasy. Jsou jemnější vlní se mi, ale nevydrží mi cely den. Takže nevim zda je vlnité vůbec mam nebo nechápu proč mi nedrží. Byla bych moc rada za radu.  

Předem děkuji za rady

• Come hai scaricato il trucco originale sulle piattaforme online?

• Ehi, ciao a tutti! Anch'io mi sono chiesto come trovare il trucco originale online, soprattutto per giochi come Chicken Road Italia di InOut Games, che ha davvero una meccanica coinvolgente. Ho trovato qualche info utile su https://chicken-road-it.com/, dove spiegano bene le funzionalità speciali del gioco e perché è così popolare nei casinò italiani. Non si tratta solo di fortuna, ma anche di capire bene le dinamiche. Voi avete già provato qualche strategia efficace o vi affidate al caso?

Chcete-li odpovědět na toto téma, je potřeba přihlásit se!