Pravidla fóra | Kudrnaté vlasy

Pravidla fóra


  • Srdečně vítám nově příchozí a děkuji, že se přidáváte k nám, do party na Kudrnatých vlasech!

    Tohle je váš prostor. Prosím, uchovejte si ho přátelský, přínosný a dodržujte pravidla našeho fóra:

    BUĎME K SOBĚ VSTŘÍCNÉ. Každá jsme jedinečná a v Curly Girl komunitě se setkává bezpočet názorů a pohledů. Prosím respektujme jedna druhou a tolerujme se, i pokud třebas názor nesdílíme. S tolerancí se naopak nesetkají jakékoli útočné komentáře namířené vůči rase, náboženství, kultuře nebo sexuální orientaci.

    DODRŽUJME CGM. Curly Girl metoda obnáší přesně definovaná pravidla složení produktů. Nedoporučujte prosím druhým produkty, u kterých si nejste 100% jisté, že jsou v CGM povoleny. Pokud už tak výjimečně činíte, jasně uveďte, z jakého důvodu a že produkt není Curly Girl approved.

    ZÁKAZ REKLAMY A OBCHODNÍCH AKTIVIT. Nacházíme se na webu Kudrnatých vlasů a zdejšího Kudrnatého eshopu. Prosím, respektujte práci do stránek vloženou a nepřidávejte odkazy a kontakty na cizí subjekty nabízející jakékoli zboží nebo služby. Bez domluvy s moderátory je rovněž zakázáno vkládat odkazy na své vlastní sociální sítě a profily sloužící k propagaci a sbírání fanoušků, a inzerovat akce nebo charitativní sbírky zjevně nesouvisející se zaměřením fóra.

    PRÁVO SDÍLET OBSAH OD ČLENŮ FÓRA. Našim cílem na Kudrnatých vlasech je shromažďovat a zpřístupňovat užitečný obsah ku prospěchu komunity. Pokud zveřejníte obsah, který může být přínosný pro ostatní členy, souhlasíte s tím, že jej tým Kudrnatých vlasů může začlenit do svých materiálů a zpřístupnit návštěvníkům stránek.

    Závažné a opakované porušování pravidel navzdory upozorněním může být až důvodem k vyloučení z fóra. Jelikož se v něm však koncentrují milé a dospělé Curly Girls, věříme, že nebude nutné. ;)

    Děkujeme.



  • Vy pracujete i v noci?! Já to nechápu, před chvílí jsem objednala, zaplatila převodem a už mám info od Zásilkovny, že čeká na dodání zboží. Díky, tleskám vaší flexibilitě! Ale na druhou stranu, dopřejte si taky trochu odpočinku. :-) Hezký večer.


Chcete-li odpovědět na toto téma, je potřeba přihlásit se!